ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κορυφαία εκτός έδρας επίδοση του Άρη στα τρίποντα

Ο Άρης ευστόχησε χθες στο ΣΕΦ 16 φορές πίσω από τα 6,75, φτάνοντας σε μια ιστορική επίδοση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

“Ο Άρης Midea στην κορυφαία, εκτός έδρας, επίδοση τριπόντων της ιστορίας του

Ο Άρης Midea σούταρε με εντυπωσιακούς αριθμούς από μακριά τελειώνοντας το παιχνίδι τόσο με μεγάλο νούμερο εύστοχων τριπόντων, όσο και με υψηλό ποσοστό (16/32). Τα 16 εύστοχα τρίποντα του μάλιστα είναι μία επίδοση με την οποία έγραψε καθώς είναι η 2η μεγαλύτερη του στη Stoiximan Basket League και η μεγαλύτερη που είχε σε εκτός έδρας παιχνίδι του. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν περισσότερα εύστοχα τρίποντα μόνο στις 11 Οκτωβρίου 2003 όταν μέτρησαν 18/35 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Τα 16 εύστοχα τρίποντα των «κιτρινόμαυρων» είναι βέβαια και η κορυφαία φετινή επίδοση τους αφού η προηγούμενη καλύτερη ήταν εκείνη των 13 που είχαν εντός με το Περιστέρι bwin και εκτός έδρας με την ΑΕΚ Betsson. Παράλληλα πρόκειται για μία επίδοση που κατατάσσεται στην 5άδα της σχετικής λίστας της φετινής Stoiximan Basket League ενώ ο Άρης Midea ισοφάρισε την κορυφαία, φετινή επίδοση από φιλοξενούμενη ομάδα αφού 16 είχε δύο φορές ο Ολυμπιακός με τον Κολοσσό H Hotels Collection και το Μαρούσι.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ισοφάρισε και την κορυφαία, φετινή επίδοση της με το ποσοστό με το οποίο εκτέλεσε από την περίμετρο. 50% είχε και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι bwin (13/26).

Σημειώνοντας ένα από τα 16 τρίποντα του Άρη Midea, ο Δημήτρης Κατσίβελης άνοιξε λογαριασμό από την περίμετρο στη φετινή Stoiximan Basket League. Ο διεθνής γκαρντ είχε 1/2 τρίποντα ενώ μέχρι χθες είχε 0/18”.

To Top