ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κορυφαία clubs στην Αγγλία καλύπτουν παίκτες που παίρνουν ναρκωτικά»

Τα εξωαγωνιστικά σκάνδαλα στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι καινούρια υπόθεση, με πολλές ομάδες να αναγκάζονται κατά καιρούς να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, εξαιτίας των παθών των ποδοσφαιριστών τους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, με την υπόθεση ασέλγειας ανήλικης από τον Άνταμ Τζόνσον της Σάντερλαντ, ανάγκασε την εκτελεστική διευθύντρια των «μαυρόγατων», Μάργκαρετ Μπάιρν, που φαίνεται πως γνώριζε την υπόθεση, επιλέγοντας να καλύπτει τον παίκτη της ομάδας.

Σήμερα η Daily Star στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει, πως δεν είναι λίγες οι ομάδες στο «νησί» που συγκαλύπτουν συγκεκριμένες καταστάσεις, με εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές.

Φαίνεται λοιπόν πως οι διοικήσεις των ομάδων, γνωρίζουν για σεξουαλικά σκάνδαλα, αλλά και χρήση ναρκωτικών ουσιών από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, αλλά φοβούμενοι το σκάνδαλο, σφυρίζουν αδιάφορα, συγκαλύπτοντας ακόμα και συγκεκριμένες καταστάσεις.

Μάλιστα στελέχη των ομάδων, όπως αποκαλύπτει ποδοσφαιριστής, οι ομάδες «προστατεύουν» τους παίκτες τους και το όνομα τους, γνωστοποιώντας στους παίκτες τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους για ντόπινγκ και ναρκωτικά.

Ο Κούρτις Γουντχάουζ δε, που έχει αγωνιστεί σε Σέφιλντ, Μπέρμιγχαμ και Χαλ, αποκάλυψε πως έχει παραβρεθεί σε αποδυτήρια, την ώρα που στέλεχος της, καλούσε παίκτες που είχαν πάρει ουσίες, να αποχωρήσουν γιατί θα πραγματοποιούνταν έλεγχος.

«Σε μια ομάδα που έχω παίξει, πριν από τους ελέγχους, έρχονταν στα αποδυτήρια και ενημέρωναν πως έπρεπε να αποχωρήσουν οι παίκτες που είχαν πάρει ουσίες» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

To Top