Κορυφαίοι Σηφάκης και Τριανταφυλλάκος, εγκώμια Νικοπολίδη!

Ξεχωριστή μέρα για τον Άρη, μια και δυο ποδοσφαιριστές του συμπεριλήφθηκαν στους κορυφαίους του 2011 και τιμήθηκαν γι αυτό.  Ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι, βράβευσε τους πολυτιμότερους Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές του 2011 και μεταξύ αυτών, ήταν και Σηφάκης, Τριανταφυλλάκος.

Ο Σηφάκης στην καλύτερη επαγγελματική χρονιά της καριέρας του, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερ λίγκας για το 2011. Ο Κρητικός πορτιέρο δεν ήταν παρών στην τελετή απονομής, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό όπου πραγματοποιεί και το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που έφεραν στον Σηφάκη αυτό το βραβείο, ο Αντώνης Νικοπολίδης εξέφρασε τη σιγουριά του για τη διάκριση του τερματοφύλακα του Άρη, λέγοντας: “Νομίζω πως ο Μιχάλης θα πάρει το βραβείο. Πέρα από τις εμφανίσεις που έκανε με τον Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και με την Εθνική πριν τραυματιστεί και δικαιούται το βραβείο. Ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς που πέρασε”.

Βραβείο έλαβε, όμως, και ακόμα ένας παίκτης των κίτρινων. Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ψηφίστηκε ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football league 2 στο Βόρειο Όμιλο, για την παρουσία του την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, οπού αγωνιζόταν πριν έρθει στον Άρη…

 

To Top