Κορυφαίο ταλέντο μέσα στο 2013 θεωρείται ο Βεζένκοφ!

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ όσο περνάει ο καιρός και η χρονιά φτάνει στο τέλος της, θα αρχίσει να απασχολεί όλο και περισσότερο όχι μόνο τον Άρη, αλλά όλη την Ευρώπη και το NCAA! Ήδη σάιτ που ασχολούνται τα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ τον κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας από παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1995, ενώ τονίζεται πως υπάρχουν πολλά πανεπιστήμια που τον θέλουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο ίδιος θέλει να μείνει στον Άρη, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Το σάιτ eurohopes.com θεωρεί τον Βεζένκοφ (μαζί με τον Τσέχο φόργουορντ Πέτρ Χερμάν) ως τους πιο ταλαντούχους παίκτες που αναδεικνύονται μέσα στο 2013. Τονίζεται πως πολλά κολέγια από την Αμερική τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, είναι δεδομένο ότι και η ισπανική Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά και άλλες ομάδες της Ευρώπης, όμως υπάρχει και ο ίδιος ο Βεζένκοφ, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε στο PRESSARIS πως θέλει μέσα από την ψυχή του να μείνει στον Άρη!

Οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης. Ο Άρης είναι δεδομένο πως θέλει να κρατήσει τον Βεζένκοφ και θα κάνει ότι μπορεί για πετύχει αυτόν τον στόχο. Ο Βεζένκοφ διαπίστωσε φέτος πως με την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου κάτι καλό πάει να γίνει στην ομάδα. Αν αυτή η προσπάθεια συνεχιστεί, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο θα είναι στον Άρη…

 

To Top