Κορυφώνονται οι ετοιμασίες για την γιορτή του Άρη (9 Μαρτίου)

Τα 99α γενέθλια του γιορτάζει φέτος η ομάδα του Άρη.Η ομάδα των  κιτρίνων που ως επίσημη ημέρα ίδρυσης έχει την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και που απέχει μόλις ένα χρόνο ώστε να γίνει αιωνόβια,είναι έτοιμη να σβήσει τα κεράκια το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11.30πμ  στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Α.Σ για τα γενέθλια του συλλόγου θα δώσουν το παρών τα διοικητικά συμβούλια των Α.Σ,ΠΑΕ,ΚΑΕ και Κοινωνίας Μελών Άρη αλλά και αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου.Ενώ την επίσημη  πρόσκληση του Α.Σ ώστε να παραστούν στην εκδήλωση έχουν επίσης όλα τα μέλη των κιτρίνων.

Όπως έχει γίνει γνωστό και από την επίσημη ανακοίνωση του Α.Σ προ ημερών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν αθλητές του Άρη και άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο σύλλογο  στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τη «Γιορτή του ΑΡΗ» ενόψει του εορτασμού των 99 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας (25 Μαρτίου 1914-25 Μαρτίου 2013).Στην εκδήλωση θα παραστούν τα Διοικητικά Συμβούλια των Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΑΕ, και Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, αθλητές από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας, ενώ καλούμε να δώσουν το παρών και όλα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν αθλητές του ΑΡΗ, καθώς και άνθρωποι, που έχουν προσφέρει κατά το παρελθόν στο Σύλλογο.

To Top