ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κορυφώνονται οι κινήσεις για Πίρσμαν, το βάρος και στο μεταγραφικό μέτωπο!

Κορυφώνονται οι κινήσεις για Πίρσμαν, το βάρος και στο μεταγραφικό μέτωπο, όπως τόνιζαν τουλάχιστον οι ίδιοι οι άνθρωποι του Άρη!

Οι κιτρινόμαυροι με βάση τα όσα έχει ήδη διαμηνύσει ο Θόδωρος Καρυπίδης στους συνεργάτες του, μέσα σε αυτήν την βδομάδα που ξεκίνησε είναι αποφασισμένος να δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας. Το μεταγραφικό μέτωπο είναι ανοιχτό και εφόσον είναι παρών σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, θα δοθεί η δυνατότητα για ξετυλιχθεί το “κουβάρι”.

Στην πρώτη γραμμή είναι  τα θέματα Πίρσμαν, Σίλβα.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν είναι πολύ κοντά στον Άρη, μια και απομένει να βρεθεί η “χρυσή τομή” με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Σημαντική εξέλιξη η χθεσινή σύμφωνα με την οποία η ομάδα των Ιωαννίνων ήρθε σε συμφωνία με 20χρονο αριστερό μπακ, που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς γνωρίζει πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Πίρσμαν και πως αν δεν συμφωνήσει να τον παραχωρήσει από τώρα στον Άρη, θα τον χάσει χωρίς οικονομικό όφελος. Οι Ηπειρώτες συμφώνησαν σε όλα με την Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του 20χρονου Γερμανοπωλονού Λουίς Ποζνάνσκι,

Αυτό δεν αποκλείεται να είναι και ο προάγγελος της τελικής συμφωνία Αρη-ΠΑΣ.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι και το θέμα της… επιστροφής του Σάντε Σίλβα, εκεί όπου ο Άρης παραμένει “ζεστός” για την απόκτησή του, όπως και όλες οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

To Top