ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφώνονται οι συζητήσεις με τον Φαμπιάνο Λέισμαν

Μια από τις καίριες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μετά τη μεταγραφή του Λίντσεϊ Ροζ στη Λέγκια Βαρσοβίας, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μείνει ουσιαστικά με δύο βασικούς στόπερ, τους Δεληζήση και Μπεναλουάν, ενώ ακολουθεί ο νεαρός Ασλανίδης.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Αυτό σημαίνει πως η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι άμεση! Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά και σε όλα έγιναν προτάσεις, όπως αυτές σε Λέμος και Τουρκμέν. Ωστόσο δεν προχώρησαν.

Πλέον ο Άρης στρέφεται στον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο Λέισμαν με τον οποίο έχει ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας. Το θέμα γίνεται πιο ζεστό από τη στιγμή που ο 30χρονος στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος από τις 3 Ιουνίου μετά το “διαζύγιό” του με την τουρκική Ντενίζλισπορ. Οι συζητήσεις κορυφώνονται και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Λέισμαν είναι ένας δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός ύψους 1,88 μ. με ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει φορέσει τα χρώματα της Μποαβίστα με την οποία μέτρησε 27 συμμετοχές, ενώ στο πρωτάθλημα της χώρας του αγωνίστηκε σε Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Σαπεκοένσε.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε στην Ντενίζλισπορ 34 αγώνες έχοντας 2.779 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

To Top