Κορωνιός: “Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα με τον Άρη”

Τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Άρη αναγνώρισε ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος θεωρεί πολύ σημαντικό να φανούν οι παίκτες του συγκεντρωμένοι.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο Άγγελος Κορωνιός υπογράμμισε πως «το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, που και αυτή θέλει να κερδίσει, μιας και χρειάζεται για τους ίδιους λόγους με μας το ματς. Από την πλευρά μας γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού και ξέρουμε πως για να μπορέσει να έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία η νίκη μας στη Ρόδο, θα πρέπει με τον Άρη να πετύχουμε το καλύτερο για μας αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά τα οποία δουλέψαμε όλη τη βδομάδα», και κατέληξε λέγοντας: «Χρειαζόμαστε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας και ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για να μας βοηθήσει».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά του υποστήριξε: «Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα με την τεράστια ιστορία του Άρη, ξέρεις ότι αν μη τι άλλο θα έχεις ένα πάρα πολύ δύσκολο απόγευμα. Η βαθμολογική του θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του. Και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη για τους ίδιους λόγους. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και σίγουρα είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια, που στην προσπάθεια για την κατάκτηση της παραμονής, «πρέπει» να τα κερδίσεις”, και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ δύσκολο ματς, όμως έχουμε αποδείξει ότι ήμαστε μία ομάδα που παλεύει σε όλο το παιχνίδι και φυσικά θα έχουμε το ψυχολογικό αβαντάζ πως μπροστά στο θερμό κοινό μας κακά τα ψέματα μεταμορφωνόμαστε. Με τη βοήθεια τους θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

To Top