Κορωνοϊός: Τι γίνεται με το στοίχημα; Πώς να παίξω;

Την άνοιξη του 2020 έγινε μια τεράστια αλλαγή στον κόσμο και στη ζωή όλων μας: ο Κορωνοϊός Covid-19 ανακηρύχθηκε σε πανδημία. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο για τους επόμενους μήνες. Σε όλο τον κόσμο επιχειρήσεις άρχισαν να κλείνουν η μια μετά την άλλη για να αποφευχθεί ο συνωστισμός του κόσμου, ο οποίος και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την μετάδοση του ιού.

Επιπλέον, όλο και περισσότερες χώρες της Ευρώπης αλλά και σε όλο τον κόσμο άρχισαν να ανακοινώνουν καραντίνες κατά τη διάρκεια των οποίων οι πολίτες έπρεπε να μένουν σπίτι τους και να κυκλοφορούν έξω μόνο για τα απαραίτητα. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, ακόμη και το στοίχημα επηρεάστηκε από τη νέα πραγματικότητα του Covid.

Δεδομένου ότι μια από τις αιτίες για την υπερμετάδοση του ιού στην Ιταλία και τους χιλιάδες νεκρούς που είχε η χώρα θεωρήθηκε ένας αγώνας Champions League αλλά και άλλοι τοπικοί αγώνες με χιλιάδες θεατές, ήταν λογικό οι ποδοσφαιρικοί αγώνες και γενικά όλες οι αθλητικές ανανεώσεις να μπουν σε καραντίνα. Η μια μετά την άλλη διοργάνωση και το ένα μετά το άλλο πρωτάθλημα άρχισαν να ανακοινώνουν την αναστολή τους ενώ την αναβολή δεν γλύτωσε και το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός: οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Χωρίς αγώνες, απλά δεν μπορούσε να υπάρξει και στοίχημα.

Το καλοκαίρι η ζωή μας άρχισε να μπαίνει σε μια κανονικότητα και οι αθλητικές διοργανώσεις άρχισαν να ξαναπαίρνουν τον δρόμο τους. Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα ήταν τελείως διαφορετικοί αφού πλέον υπήρχαν ελάχιστοι ή και καθόλου οπαδοί, ενώ και τα παιχνίδια δεν προσέφεραν το αναμενόμενο θέαμα αφού οι αθλητές ήταν πλέον ντεφορμέ. Το σημαντικό όμως ήταν το στοίχημα μπορούσε να επιστρέψει και οι φίλοι του σε όλο τον κόσμο δεν άργησαν να ξαναπιάσουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Μπορεί λοιπόν πλέον να υπάρχουν διοργανώσεις και οι εφημερίδες και τα sites με προγνωστικά στοίχημα να έχουν πάλι περιεχόμενο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι ίδια. Ο ιός έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μας και ο τρόπος που παίζουμε στοίχημα μέσα στον Covid πρέπει να αλλάξει.

Τι γίνεται με τα πρακτορεία;

Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ήταν από τα πρώτα που επηρεάστηκαν από τον Κορωνοϊό αφού προσέλκυαν και προσελκύουν πολύ κόσμο καθημερινά, τόσο για το Στοίχημα όσο και για τα άλλα παιχνίδια. Τα πρακτορεία λοιπόν είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις που κλείνουν όταν υπάρχει επιδείνωση του ιικού φορτίου σε μια περιοχή με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να μην μπορούν να παίξουν. Ακόμη όμως και όταν είναι ανοιχτά τα πρακτορεία, σίγουρα δεν είναι και πιο ασφαλής χώρος για όποιον δεν θέλει να κολλήσει τον φονικό ιό. Καλό θα ήταν λοιπόν αν και όταν είναι ανοιχτά τα πρακτορεία να τα επισκέπτεστε μόνο για να καταθέσετε το δελτίο σας και πάντα φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το εμβόλιο για να μπορέσετε να κάτσετε με ασφάλεια στο πρακτορείο με τους φίλους σας.

Internet: ασφάλεια στην εποχή του ιού

Το internet γνωρίζει μεγάλη άνθιση στην Covid εποχή αφού μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα χωρίς να βγούμε από το σπίτι μας και να έρθουμε σε επαφή με άλλο κόσμο, οπότε και μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να νοσήσουμε από Covid. Όσον αφορά το στοίχημα λοιπόν, το internet είναι σίγουρα η ασφαλέστερη επιλογή αυτή τη τόσο δύσκολη εποχή. Είναι η καλύτερη λύση από άποψη προστασίας από τον ιό ενώ αν επιλέξετε κι ένα καλό και αξιόπιστο site, μπορεί να βρείτε και καινούργια αθλήματα για στοίχημα ή άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια για να δοκιμάσετε μα βγάλετε κέρδος. Αν λοιπόν δεν έχετε ήδη λογαριασμό σε κάποιο στοιχηματικό site, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να φτιάξετε έναν, ειδικά αν ανήκετε σε ευπαθή ομάδα ή μένετε σε επιβαρυμένη περιοχή και δεν πρόκειται να δείτε σύντομα τα πρακτορεία να ανοίγουν με ασφάλεια.

Εννοείται ότι κανένα site δεν μπορεί να μιμηθεί την ατμόσφαιρα του πρακτορείο, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτή τη περίοδο θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αρκεστείτε σε αυτή την εναλλακτική.

To Top