ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Έχουμε πνεύμα νικητή, θα κάνουμε τα πάντα μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε”

Ο Χουλιάν Κουέστα, μίλησε μετά από την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ (0-1), τονίζοντας πως συνολικά η ομάδα του ήταν καλύτερη, σημείωσε πως είναι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα αλλά περήφανος για τους συμπαίκτες του, ενώ τέλος δήλωσε πως οι «κίτρινοι» έχουν πνεύμα νικητή και θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ότι στα περισσότερα παιχνίδια κρατούσαν το «μηδέν» αλλά στα πλέι οφ δέχονται γκολ πιο εύκολα: «Η αλήθεια είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν κάναμε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Ίσως έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να είμαστε καλά μεσοεπιθετικά και να κερδίσουμε και χωρίς να κρατήσουμε το μηδέν. Ωστόσο σήμερα δεν πιστεύω ότι ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο, κάναμε ένα λάθος στη φάση του γκολ και μας κόστισε αλλά συνολικά έχω πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα επανέλθουμε στις νίκες στη συνέχεια».

Για το γιατί δεν πέτυχαν γκολ: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε την κατοχή αλλά κάποιες φορές όταν αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Συνολικά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα αλλά είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, στεναχωριέμαι φυσικά και για τον κόσμο που ήθελε αυτή τη νίκη αλλά και για την ευκαιρία που χάσαμε».

Για τη συνέχεια: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους έχουμε μια ομάδα με πνεύμα νικητή και θα κάνουμε τα πάντα μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε».

 

To Top