ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Κερδίσαμε χρόνο στην Ελλάδα, πιο ήρεμα τα πράγματα σε σχέση με την Ισπανία!”

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι από τους Ισπανούς που ζουν εκτός χώρας αυτό το διάστημα και βιώνουν μακριά από την πατρίδα τους την κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE παραδέχθηκε και αυτός πως η Ελλάδα πήρε έγκαιρα τα μέτρα που έπρεπε και ευελπιστεί πως θα ξεκινήσουν σύντομα οι προπονήσεις.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη εξήγησε αρχικά στο EFE την διαδικασία που υπάρχει ως προς τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και τόνισε: “Είμαστε και εμείς σε καραντίνα, όπως στην Ισπανία, αλλά κερδίσαμε χρόνο εδώ, γιατί άρχισε η καραντίνα όταν υπήρχαν 300 κρούσματα. Δέκα μέρες μερές έχουμε περίπου 900 κρούσματα και περίπου 30 νεκρούς. Αν η έξαρση δεν είναι μεγάλη, θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε σύντομα προπονήσεις. Ελπίζω ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί εδώ λίγο νωρίτερα και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι, με ή χωρίς φιλάθλου. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα σε σχέση με την Ισπανία”.

Πρόσθεσε πως ήταν “κατανοητή η απόφαση για να μην φύγουν οι παίκτες από την Ελλάδα, γιατί αν έφευγε κάποιος πολύ δύσκολα θα επέστρεφε”, αλλά υπογράμμισε πως “κάποιοι παίκτες είναι μόνοι τους, γιατί είναι ξένοι και λείπουν οι οικογένειές τους”.

Για τον Άρη είπε ότι “είναι η δεύτερη χρονιά μου σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, που έχει πάντα πάθος. Η Ελλάδα είναι παρόμοια χώρα με την Ισπανία και τα αγγλικά ανοίγουν τις πόρτες παντού. Όλοι τα μιλάνε εδώ”.

To Top