ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Σημαντική νίκη, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια” (video)

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν δέχθηκε γκολ σήμερα και ήταν σταθερός σε έναν ακόμη αγώνα.

Ο Ισπανός πορτιέρο μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ, την απουσία του κόσμου, αλλά και τη βελτίωση της ομάδας του που θα έρθει όταν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες. “Σημαντική νίκη, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια” όπως τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova.

Αρχικά ο Ισπανός είπε: “Είχαμε ένα ανοικτό παιχνίδι αλλά πρώτα θέλαμε να… ελέγξουμε τον ΟΦΗ. Είχαν κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα με τα κόρνερ ή στην αντεπίθεση. Θεωρώ όμως ότι είχαμε περισσότερες φάσεις και αν δεν ήταν η απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα, θα σκοράραμε περισσότερα γκολ”.

Για την έλλειψη καθαρού μυαλού στο τελικό κομμάτι του αγώνα: “Σίγουρα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού είχαμε έλλειψη συγκέντρωση. Ηταν περίεργο παιχνίδι, νωρίς το μεσημέρι και χωρίς κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως είναι η βελτίωση της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι μετά τη διακοπή να έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές. Τότε θα γίνουμε και καλύτερη ομάδα”.

Τέλος σημείωσε: “Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε άδειες κερκίδες. Είναι σημαντικός ο κόσμος για εμας. Επίσης η αντίπαλη ομάδα ήρθε με καινούργιο προπονητή και δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη”

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΕΣΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top