ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κουέστα: “Σημαντική νίκη, σαν εξάποντο…”

Ο Χουλιάν Κουέστα σχολίασε πως το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν… εξάποντο γιατί Άρης και Ξάνθη ισοβαθμούσαν με 26 βαθμούς στην 6η θέση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε στην κάμερα της Nova: “Ο στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Το σημαντικό είναι ότι σήμερα οι τρεις πόντοι ήταν απαραίτητοι, κερδίσαμε το παιχνίδι και προχωράμε. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε πολλά, γιατί μπροστά μας υπάρχει το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε”.

Για το ότι επιτεύχθηκε η νίκη επί μιας ομάδας με τους ίδιους βαθμούς είπε: “Ήταν σαν εξάποντο το παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι πολύ δύσκολη ομάδα, χρειάστηκε κόπος και πολλή δουλειά για να έρθει το 1-0. Είναι πολή σημαντικό αποτέλεσμα και ψυχολογικά και βαθμολογικά”.

Για το ότι έπαιξαν φέτος τέταρτη φορά με την Ξάνθη είπε: “Είμαστε δύο ομάδες που γνωριζόμαστε πολύ καλά. Ο ένας προσπάθησε να εξουδετερώσει τον άλλον. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή. Αγωνιστήκαμε έτσι ώστε να αξίζουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για το ότι έκανε μια σπουδαία απόκρουση στο 88’ παρότι δεν είχε απειληθεί σε όλο το ματς είπε: “Είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν κάποιες τεχνικές που πρέπει να βρούμε οι τερματοφύλακες και να είμαστε και σωματικά και πνευματικά έτοιμοι ώστε όταν έρθει ευκαιρία του αντιπάλου, να κάνουμε αυτό που πρέπει”.

Για την κατάσταση του ώμου του υποστήριξε πως “στο παιχνίδι με τη Λάρισα είχα ένα οίδημα. Δεν αγωνίστηκα κάποια ματς και ξεκουράστηκα, τώρα είμαι καλύτερα”.

To Top