ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κουέστα: Σκέψεις για επιστροφή του Ισπανού γκολκίπερ με Αστέρα

Στο βασικό σχήμα του Άρη στον προσεχή αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης στην Τρίπολη σκέφτεται να ρίξει τον Χουλιάν Κουέστα ο Άκης Μάντζιος.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια (Κοβαλίβκα, Λαμία, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα) και εν συνεχεία έχασε τη θέση του, με τον προπονητή του Άρη να προτιμάει είτε τον Μάριο Σιαμπάνη είτε τον Ζακαρί Μπουσέ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου στο εντός 2-2 με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Όλο αυτό το διάστημα ο 29χρονος γκολκίπερ, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί και να δείξει μέσα στα παιχνίδια ότι μπορεί να συναγωνιστεί τους δύο του συμπαίκτες.

Ενδεχομένως αυτή η ευκαιρία να του δοθεί την Πέμπτη στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα. Υπενθυμίζεται πως ο Κουέστα ήταν εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) της ομάδας στη διάρκεια των περσινών πλέι οφ πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, γεγονός που του έφερε και το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι.

 

To Top