ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κουέστα: “Το δίκαιο θα ήταν να κερδίζαμε”

Ήρεμα κύλησε το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Χουλιάν Κουέστα. Ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων τόνισε πως το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη για την ομάδα του αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

“Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Με στεναχωρεί που δεν κερδίσαμε. Καλός και ο βαθμός αλλά εμείς θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Το δίκαιο θα ήταν να κερδίζαμε. Είχαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Για μένα ήταν ένα ήρεμο παιχνίδι. Σε 2-3 περιπτώσεις η μπάλα ήρθε πάνω μου, αλλά όχι κάτι επικίνδυνο. Δουλέψαμε πολύ καλά στην άμυνά μας, δυστυχώς όμως δεν ήρθε το γκολ στην επίθεση”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Για την προσπάθεια του Άρη να μπει στα πλέι οφ: “Χρειαζόμασταν τη νίκη απόψε, για αυτό τον λόγο. Πλέον το μυαλό μας είναι στο ματς της επόμενης Τετάρτης όπως και σε αυτό της Τρίπολης”.

Για την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας: “Αύριο θα πιάσουμε δουλειά και η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη. Έχει λίγο χρόνο για να δουλέψει, όμως τόσο αυτός όσο και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τα πλέι οφ”.

To Top