Κουβαλάμε ακόμη στις καρδιές τον τίτλο που έσπασε το κατεστημένο

19 Απριλίου 1997! Ημέρα από τις πιο ξεχωριστές στην ιστορία του συλλόγου! Ημέρα που ο Άρης έσπασε το κατεστημένο της Αθήνας και κέρδισε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ! Η πρώτη φορά που κάποια ομάδα εκτός Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που κέρδισε το πρωτάθλημα συνέβη σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια!

O Γιάννης Χαριτωνίδης… blog-άρει με αφορμή την τεράστια εκείνη επιτυχία!

 

Τους πιο θερμούς χαιρετισμούς στους φίλους του βόλεϊ και του Άρη! Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάναμε κάτι το εξωπραγματικό. Σπάσαμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την πολύ δυνατή Ορεστιάδα.

Ήτανε η αποκορύφωση σε μια προσπάθεια χρόνων που έκανε η συγκεκριμένη ομάδα, μια ομάδα που πέρασε ουκ ολίγα, αλλά με επιμονή και πίστη σε αυτό που έκανε πήρε το πρωτάθλημα!

Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για μένα. προσωπικά ανδρώθηκα απο την συγκεκριμένη ομάδα αθλητικά και αποκόμισα μια αθλητική προίκα όσο αφορά την νοοτροπία μου για την μετέπειτα αθλητική μου πορεία που ακόμη την κουβαλάω. Όλοι μας κουβαλάμε εκείνο το πρωτάθλημα στο μυαλό και στις καρδιές μας, μας έχει σφραγίσει!

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Υπό καλές προϋποθέσεις μπορεί να επαναληφθεί. Η κρίση φέρνει προβλήματα αλλά και ευκαιρίες και ο Άρης μπορεί να τις εκμεταλλευτεί με σωστό προγραμματισμό.

Σε ότι αφορά τον αγώνα μας στη Σύρο στόχος μας είναι να παίξουμε δύο αγώνες και να πάρουμε την 5η θέση. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο και σεβόμαστε τον αντίπαλο μας.

To Top