ΜΠΑΣΚΕΤ

Κουζέλογλου: «Έτοιμος να τα δώσω όλα για τον Άρη, θέλω να παίξω Εθνική»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για την πρώτη φετινή νίκη του Άρη αλλά και για τη δική του πολύ καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για την παρουσία του στον Μαντουλίδη και τους προπονητές που είχε:

Είχα τον κόουτς Νικολαΐδη και τον κόουτς Κεραμέα, όπως και τον συγχωρεμένο τον Δημητρίου. Όλοι στον Μαντουλίδη με βοήθησαν πολύ να εξελιχθώ.

Για το ότι παίζει μπάσκετ στην πόλη του:

Ήθελα να παίξω στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην πόλη μου. Μέχρι τώρα δεν έτυχε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ.

Για το ματς με τον Ηρακλή:

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την νίκη. Είναι πολύ σημαντική και για ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για αυτό. Οι τρεις ήττες που κάναμε στα φιλικά μας πείσμωσαν και πήραμε την νίκη στο επίσημο. Δείξαμε πόσο πολύ το θέλουμε. Ήμασταν αποφασισμένοι, μπήκαμε δυνατά. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και για αυτό κιόλας κερδίσαμε.

Για το κλειδί του παιχνιδιού:

Έπαιξε ρόλο η τακτική και το σκάουτινγκ. Αλλά σε αυτά τα παιχνίδια θεωρώ ότι πιο πολύ παίζει ρόλο το ποιος το θέλει πιο πολύ.

Για το πως νιώθει που είναι ο MVP του αγώνα:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω ευλογημένος. Τώρα όμως αυτό τελείωσε. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε. Οπότε πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια.

Για το ότι έχασε το double-double για πολύ λίγο:

Έχασα και ένα σουτ (γέλια). Όταν παίζεις δεν τα σκέφτεσαι αυτά, σημαντική είναι η νίκη και το πάθος που βγάλαμε.

Για το αν παίρνει αυτοπεποίθηση ο Άρης με αυτήν την νίκη:

Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά δεν πρέπει να μας επαναπαύσει αυτή η νίκη.

Για την δουλειά που κάνει:

Θέλω να βελτιωθώ και άλλο. Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και για αυτό δουλεύω καθημερινά.

Για το αίσθημα του να παίζεις σε ένα ντέρμπι:

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, αν ήταν και ο κόσμος στο γήπεδο θα είναι σίγουρα πιο ωραία, ελπίζω να δούμε και τον κόσμο. Θα ήθελα πολύ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη, έχω παίξει αντίπαλος, έχω δει παιχνίδια και ξέρω ότι η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη.

Για τον Σάββα Καμπερίδη:

Ο κόουτς Καμπερίδης με εμπιστεύτηκε. Είμαι έτοιμος, θέλω να παίξω για τον Άρη και να τα δώσω όλα, νιώθω πολύ καλά. Ο κόουτς μας μίλησε πριν το παιχνίδι, μας έκανε να καταλάβουμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ότι έπρεπε να δείξουμε μια καλή εικόνα. Μετά το παιχνίδι μας μίλησε και μας έδωσε συγχαρητήρια.

Για την Εθνική:

Θέλω πολύ να παίξω στην Εθνική ανδρών. Την έβλεπα συνέχεια από μικρό παιδί. Θέλω πάρα πολύ να παίξω, ελπίζω να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, νομίζω ότι είμαι έτοιμος.

To Top