ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουζέλογλου: «Πολλά λόγια δεν χρειάζονται πλέον, αλλά πράξεις»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έστειλε το μήνυμά του για το αυριανό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και για τη συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ο τελευταίος για τον πρώτο γύρο και ο τελευταίος, πριν από μια σειρά παιχνιδιών, όπου υπάρχει για μας το “πρέπει” της νίκης και θα κρίνουν πολλά για τη μετέπειτα πορεία μας στη Basket League, με πρώτο απ’ όλα, αυτό κόντρα στο Μεσολόγγι, το οποίο θα γίνει, επίσης, στην έδρα μας.

Αυτό που θέλουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει στον πάγκο της καινούργιο προπονητή κι αυτό επιδρά τις περισσότερες φορές θετικά στη ψυχολογία των παικτών.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Να εμφανιστούμε έτοιμοι πνευματικά και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν χρειάζονται από δω και πέρα πολλά λόγια, αλλά πράξεις.

Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

To Top