ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουζέλογλου: “Συγκεντρωμένοι και έτοιμοι πνευματικά και σωματικά”

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έγραψε μπλογκ στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει όλοι στον Άρη να είναι συγκεντρωμένοι πνευμαυικά και σωματικά για τα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια που ξεκινούν από αύριο κόντρα στο Λαύριο!

Ο Έλληνας φόργουορντ επεσήμανε: “Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Προμηθέα, που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή και ποιοτική ομάδα είναι. Τέτοια αποτελέσματα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, εκτός από το βαθμολογικό κέρδος, ‘χτίζουν’ ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, κάτι που το χρειαζόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τα τέσσερα συνεχή παιχνίδια, τα οποία έχουμε να δώσουμε μακριά από την έδρα μας.

Όλοι οι αγώνες που θα δώσουμε τις επόμενες περίπου δυο βδομάδες είναι απαιτητικοί και είναι πολύ κοντά χρονικά ο ένας με τον άλλον. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι πνευματικά και σωματικά, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες, που θα προκύψουν στη διάρκεια των αναμετρήσεων και φυσικά να είμαστε όλοι υγιείς, που είναι το σημαντικότερο σε αυτή την περίοδο.

Επόμενος αντίπαλός μας είναι το Λαύριο. Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα σπουδαίο “διπλό” στην έδρα του Περιστερίου.

Για μένα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, γιατί θα παίξω αντίπαλος με την προηγούμενη ομάδα μου. Θα χαρώ γιατί θα συναντήσω ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα για τρία χρόνια και γενικά έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία μου εκεί.

Μέσα στο γήπεδο, όμως, ο καθένας θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει, οπότε αυτό θέλω κι εγώ για την ομάδα μου, προκειμένου να κατακτήσουμε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη”.

To Top