Κουλιμπαλί – Λίβερπουλ: Η Νάπολι ζητάει 100.000.000 ευρώ για την πώλησή του

Η Λίβερπουλ φέρεται να είναι το φαβορί στην κούρσα απόκτησης του Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι, ωστόσο η διοίκηση των Παρτενοπέι ζητάει 100 εκατ. ευρώ ακατέβατα για να τον πουλήσει.

Αν η Λίβερπουλ θέλει να κάνει τον Καλιντού Κουλιμπαλί τον «δίδυμο πύργο» της άμυνας της δίπλα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, τότε θα πρέπει να σημειώσει νέο ρεκόρ αγοράς στη θέση του κεντρικού αμυντικού (85 εκατ. ο Ολλανδός).

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», οι Reds προπορεύονται στην κούρσα απόκτησης του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ της Νάπολι, η οποία, όμως, τον κοστολογεί αυστηρά στα 100 εκατ. ευρώ και θέλει να πάρει το μάξιμουμ για τον πιο πολύτιμο παίκτη του ρόστερ της, ο οποίος δεσμεύεται και με συμβόλαιο ως το 2023.

Από την άλλη, η πλευρά των πρωταθλητών Ευρώπης στηρίζει τις προσπάθειές της στον Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος θεωρείται από το δημοσίευμα ως το δυνατό χαρτί για την διευκόλυνση της μεταγραφής με τη μορφή έμψυχου ανταλλάγματος, αλλά και ο λόγος που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει πλεονέκτημα για τον Κουλιμπαλί έναντι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης που επίσης ενδιαφέρονται έντονα.

To Top