Κουλουχέρης κατά Αναστόπουλου!

Επίθεση στον Νίκο Αναστόπουλο εξαπέλυσε μέσω NOVA ο αμυντικός του Πανιωνίου, Ευθύμης Κουλουχέρης, όταν δέχθηκε ερώτηση περί του παραγκωνισμού του στους «κυανέρυθρους».

Aναλυτικά τα όσα είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

Για την κατάσταση του μετά με τον τραυματισμό:

«Ο λόγος που δεν αγωνίζομαι είναι καθαρά θέμα προπονητή. Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής, με τον οποίο είχα συνεργαστεί παλιά στον Άρη, θεώρησε ότι δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, μάλλον βλέπει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ μέσα από την προπόνηση να ξαναέρθω στο σημείο που ήμουν πριν. Έχω αποδείξει αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στον Πανιώνιο, αν και αφιλοκερδώς γιατί δεν έχω οικονομικό όφελος αυτή τη στιγμή, είμαι εδώ, βοηθάω και δίνω τα “φώτα” μου στα νέα παιδιά. Αν μη τι άλλο, θεωρώ, ότι η έως τώρα παρουσία μου στον Πανιώνιο είναι πετυχημένη».

Για το αν τον ενοχλεί ο παραγκωνισμός:

«Εννοείται πως με ενοχλεί. Με ενοχλεί, αλλά από την άλλη με πεισμώνει σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Έχω μάθει, παρόλο που είμαι σε μια ηλικία προχωρημένη ποδοσφαιρικά ας πούμε, να έχω ακόμα κίνητρο και να αποδείξω πράγματα. Γι’ αυτό και κάθομαι στον Πανιώνιο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα, να βοηθάω τα νέα παιδιά και αν μη τι άλλο έχω δείξει πως αν ήθελα τον εύκολο δρόμο θα μπορούσα να πάω σε μια άλλη ομάδα να που να έχω οικονομικό όφελος μέχρι να κολλήσω τα τελευταία ένσημα στο ποδόσφαιρο».

To Top