ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουμπάρος στα Ανώγεια ο Καρυπίδης, παντρεύει τον γιο του Νύχταρη

Κουμπάρος ετοιμάζεται να γίνει ο Θόδωρος Καρυπίδης στα Ανώγεια της Κρήτης.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το σάιτ της Κρήτης prismanet.gr:

“Στην τελική ευθεία μπαίνουν αυτή την εβδομάδα οι προετοιμασίες για τον γάμο του ποδοσφαιριστή του Αετού Νικομανώλη Νύκταρη, με την αγαπημένη της καρδιάς του Αλεξάνδρα Δρακογιαννάκη, που θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο Ηράκλειο, ενώ παράλληλα θα βαφτίσουν και το γιο τους, με την τελετή να γίνεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Κουρήτες.

Κουμπάρος του ζεύγους θα είναι ο πρόεδρος της Π.Α.Ε Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με τον πατέρα του γαμπρού Ηρακλή Νύκταρη, ενώ στο προσκλητήριο διαβάζουμε δυνατά ονόματα της Ελληνικής μουσικής και του ποδοσφαίρου,που θα βρίσκονται στο μυστήριο ως νονοί του μικρού Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων που θα είναι στο μυστήριο, βλέπουμε τα ονόματα του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη και της τραγουδίστριας Μελίνας Ασλανίδου, καθώς και της γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη. Επίσης οι δυο Ανωγειανοί ποδοσφαιριστές και στενοί φίλοι του γαμπρού, Γιώργος Μέμμος και Δομήνικος Πλουσής, καθώς και ο ταλαντούχος λυράρης Νίκος Ξυλούρης, γιος του Ψαρογιώργη. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει Ανωγειανό γλέντι στο κέντρο “Κουρήτες” με τους ήχους της λύρας του Βασίλη Σκουλά!
Ευχόμαστε στο Νικομανώλη και την Αλεξάνδρα να ζήσουν ευτυχισμένοι και να χαίρονται τον γιο τους Ηρακλή”.

To Top