Κουνάει μαντήλι ο Ρανιέρι στην Σαμπντόρια

Λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει το κεφάλαιο Ρανιέρι στην Σαμπντόρια. Ο Ιταλός προπονητής θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την υποβιβασμένη Πάρμα.

Μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Γένοβα, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ιταλικό σύλλογο.

«Είπα στην ομάδα ότι δεν θα μείνω άλλο. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να μείνω. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες: από το ιατρικό προσωπικό ως το προσωπικό των φυσιοθεραπευτών, τους συνεργάτες μου και όλη την ομάδα.

Φέτος ήταν ένα καλό, σκληρό πρωτάθλημα, είχαμε μερικούς εξαιρετικούς αγώνες. Κάναμε λάθη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου με όλη μου την καρδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που μας ακολούθησαν αυτά τα δύο χρόνια. Τέλος, θέλω να πω γεια και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να τους άρεσα ως προπονητής της Σαμπντόρια», ήταν τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Ιταλού τεχνικού.

To Top