Κουπόνια 1 ευρώ σε 4 ματς για το βόλεϊ και κλήρωση δώρων

Οι δραματικές ώρες που περνάει το τμήμα βόλεϊ του Άρη δεν έχουν τελειωμό και η υπομονή όλων εξαντλείται από την στιγμή που οι ίδιοι οι παίκτες έκαναν το (αγωνιστικό) καθήκον τους, όμως, οι διοικούντες δεν έχουν πράξει μέχρι τώρα το δικό τους.

Έτσι, λοιπόν, αυτό που αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Άρης ήταν να υπάρχουν κουπόνια αξίας 1 ευρώ στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας με Έβρο Σουφλίου και Καβάλα και αντίστοιχα στα παιχνίδια της μπασκετικής ομάδας στο Αλεξάνδρειο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πώλησή τους θα δοθεί στους παίκτες του Γιάννη Μέλκα.

Μάλιστα, τις φορές αυτές με την αγορά ενός κουπονιού οι φίλαθλοι θα μπαίνουν σε κλήρωση για κάποια δώρα που θα δίνονται – πιθανόν στην ανάπαυλα των αγώνων. Οι άνθρωποι του Άρη φιλοδοξούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μαζευτούν αρκετά χρήματα, τα οποία θα μοιραστούν στην ομάδα του βόλεϊ.

Βέβαια, πιο ενδεδειγμένος και ενδεχομένως πιο αποτελεσματικός θα ήταν ο τρόπος αύξησης της τιμής του εισιτηρίου κατά ένα ευρώ, όμως, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Άρη κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

To Top