Κουπόνι με… αστέρια και κέρδη!

Ημέρα αστεριών και σήμερα με σπουδαίες αναμετρήσεις να περιλαμβάνει το πρόγραμμα για σήμερα της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Εμείς ξεχωρίσαμε τρία σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και έχουν πιθανότητες για ένα χαρτζιλίκι.

 Αρχής γενομένης από το παιχνίδι που θα λάβει μέρος στο Λεβερκούζεν, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την άπειρη σε τέτοια υψηλής κλάσης παιχνίδια Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν εξαιρετικά το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, και με πρώτα βιολιά τους Κίσλινγκ και Σαμ, δείχνουν ασταμάτητοι επιθετικά. Από την άλλη, οι Ισπανοί δεν δείχνουν να επαναλαμβάνουν τις περσινή εντυπωσιακή τους χρονιά, καθώς παραμένουν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μακριά από τη νίκη. Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τις “ασπιρίνες” σε ένα ποσοστό που είναι υποφερτό!

 Το πολύ μεγάλο παιχνίδι της σημερινής βραδιάς, γίνεται στο “Ετιχάντ” με την πληγωμένη από τα ατυχή αποτελέσματα στην Πρεμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτυ να υποδέχεται την τρομερή και φέτος Μπάγερν Μονάχου. Σημαντικές επιστροφές για τους “Πολίτες” καθώς διαθέσιμοι μετά από καιρό οι Σίλβα και Αγκουέρο. Από την άλλη, το σύνολο του Πεπ, έπιασε κορυφή στο Γερμανικό πρωτάθλημα , δείχνουν φορμαρισμένοι οι Βαυαροί, και η σημερινή μάχη προβλέπεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ελπίζουμε να δούμε θέαμα αντάξιο με την ποιότητα και τα ρόστερ και των δύο ομάδων και ρισκάρουμε ποντάροντας στο να επιτευχθούν 4-6 τέρματα.

 Η τριάδα μας κλείνει, με την μοναδική αναμέτρηση που έχει ελληνικό χρώμα. Άντερλεχτ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με σκοπό την επίτευξη του στόχου που είναι η κατακτηση της δεύτερης θέσης. Σφιχτές αναμένουμε τις δύο ομάδες, και ιδίως προσεκτικές κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Αναμφίβολα περιμένουμε, ορισμένα ξεσπάσματα που μας οδηγούν στο να επιλέξουμε τα 2-3 γκολ που πληρώνουν κάτι λιγότερο από 2.00.

Προτείνουμε:

                                                ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ          (1)

                                                ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ – ΜΠΑΓΕΡΝ                  (4-6)

                                                ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        (2-3)

To Top