Κουπόνι με λίγο απ’ όλα

Λίγο μπάσκετ και λίγο ποδόσφαιρο περιέχουν τα σημερινά μας προγνωστικά. Στην μπάλα Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή για πολλές χώρες της Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και με νέο προπονητή πλέον να υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων και να ελπίζει σε νέο ξεκίνημα.

Την Δευτέρα ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανώς ενοχλημένος από τη χρησιμοποίηση του Μπουμσόνγκ, που ήταν και ο μοιραίος του αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς, αποφάσισε τον… υποβιβασμό του Χουάν Ραμόν Ρότσα στους Νέους και στον πάγκο του Τριφυλλιού μέχρι το καλοκαίρι (;) θα βρίσκεται ο Ισπανός «γυρολόγος» Φάμπρι. Το «τριφύλλι» φιλοξενεί την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» στο ντεμπούτο του Φάμπρι στον πάγκο των πράσινων, ενώ το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει και την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Τρίπολης.

Στην Πορτογαλία κινούνται σήμερα σε ρυθμούς Λιγκ Καπ και από εκεί προέρχονται και τα τρία σημερινά μας προγνωστικά. Αρχίζουμε από τις «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το σημείο της ημέρας, το Χ2 της Πάκος Φερέιρας με αντίπαλο τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας σε απόδοση 1.88. Καμία αλλαγή στα… κάκιστα φετινά δεδομένα για τη Σπόρτινγκ, η οποία μπήκε με το… αριστερό και στο 2013, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τη σημερινή της αντίπαλο για το πρωτάθλημα (σ.σ: το συγκεκριμένο αγώνα τον είχαμε προτείνει Χ2 σε απόδοση 2.14). Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά αποτελούν τη μοναδική ομάδα στη φάση των ομίλων, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από τη 2η αγωνιστική (2 νίκες ήδη), είναι αήττητοι για 15 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και φιγουράρουν στην 4η θέση του πρωταθλήματος, με 22 βαθμούς σε 13 ματς (στο -4 από την 3η Μπράγκα). Οπότε το μομέντουμ είναι με το μέρος τους και αξίζει το ποντάρισμα στο Χ2. Ακόμα στις «Μπόμπες» βρίσκουμε το Χ2 της Ναβάλ με αντίπαλο τη Γκιμαράες σε απόδοση 2.36.

Στα «Μονά» πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Ολανένσε με τη Μορεϊρένσε σε απόδοση 1.98. Ντεμπούτο θα κάνει σήμερα στον πάγκο της Ολανένσε ο Μανουέλ Καζούντα, ο οποίος αντικατέστησε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο («μετακόμισε» στην ουγγρική Βιντεότον). Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία νέα αρχή και το σημερινό παιχνίδι είναι ότι… πρέπει.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει δύο αγώνες απο το Eurocup και έναν απο το πρωτάθλημα Γερμανίας. Τα δύο δυνατά παιχνίδια είναι το -1.5 του Ερυθρού Αστέρα με αντίπαλο την Ουλμ 1.91 και το -2.5 της Άρτλαντ μέσα στην Τούμπιγκεν σε απόδοση 187. σε απόδοση Δείτε αναλυτικά εδώ τα σημεία και τις αναλύσεις των προτάσεων.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

To Top