ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κουράουσκας: “Μεγαθήριο η Αρμάνι, Άλμπα και Άρης έχουν ιστορία, φιλοδοξίες, επαγγελματισμό και μαχητικό πνεύμα”

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Νεπτούνας Κλαϊπέντα, Οσβάλντας Κουράουσκας για τον Άρη και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου στους “32” του Γιούροκαπ.

Ο παράγοντας της λιθουανικής ομάδας, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Άρης στην πρεμιέρα του Last32 στις 6 Ιανουαρίου τόνισε πως “θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τόσο καλές ομάδες, αλλά το πλεονέκτημά μας είναι η ένταση που έχουμε και το πάθος μας. Επίσης, το γεγονός ότι στην πρώτη συμμετοχή μας στο Γιούροκαπ καταφέραμε να προκριθούμε, είναι ήδη εξαιρετικό. Πολλοί πίστευαν ότι δεν ήταν ρεαλιστικός στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση όταν ξεκινούσε η χρονιά. Η Νεπτούνας έκανε έξι νίκες και έπαιξε εξαιρετικά, παραλίγο να βγει πρώτη. Στη δεύτερη φάση είναι σημαντικό να μην απογοητεύσουμε τους πιστούς φιλάθλους μας”.

Αναλύοντας τον όμιλο στάθηκε κυρίως στην Αρμάνι, την οποία χαρακτήρισε φαβορί του ομίλου: “Είμαι χαρούμενος που θα έρθει τέτοιου επιπέδου ομάδα στη Κλαϊπέντα. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα δουν ένα μεγαθήριο. Επίσης, και η Άλμπα και ο Άρης είναι πολύ γνωστές ομάδες, έχουν ιστορία, επαγγελματισμό, φιλοδοξίες και μαχητικό πνεύμα. Είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς για φαβορί. Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό που συνέβη με την Λιέτουβος Ρίτς, που αποκλείστηκε. Στον σύγχρονο αθλητισμό είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις, όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και θα παλέψουμε όσο μπορούμε”.

To Top