ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουρτίδης και Σιδηροηλίας στην Εθνική Παίδων

Δύο αθλητές του Άρη θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων, που ξεκινάει στον Ελαιώνα (Διακοπτό) από αύριο.

Ο Βαλάντης Κουρτίδης και ο Γιάννης Σιδηροηλίας είναι οι δύο αθλητές του Άρη που θα επιλέχθηκαν από τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ “η Εθνική Ομάδα Παίδων (U16) αναχώρησε το πρωί για τον Ελαιώνα (Διακοπτό) όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, μετά από ένα τριήμερο προπονητικό κύκλο, προεπιλογής, κατέληξε στην αποστολή που θα μεταβεί στην αχαϊκή  πόλη και απαρτίζεται από 17 παίκτες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου στον Ελαιώνα οπότε θα επιστρέψει στην Αθήνα αφού την επομένη “πετάει” για την Ιταλία όπου θα παίξει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας”.

Η Εθνική Παίδων αποτελείται από τους εξής αθλητές: Κουρτίδης, Σιδηροηλίας (Άρης), Βλάσιος, Κάδρας, Καράμπελας, Ρογκαβόπουλος, Σωτηρίου (Δούκας), Γεωργαλάς (Αστέρια), Γραμματικός, Καραϊσκος (Προμηθέας), Βακουφτσής, Κλωνάρας, Κωστίκας, Ταζόπουλος (ΠΑΟΚ), Σταυρακούκας (Παναθηναϊκός), Τσουμάνης (Ολυμπιακός), Λαναράς (Ίκαρος Καλλιθέας).

To Top