Κουρτινάιτις: «Δεν έχουν σταρ, αλλά παίζουν σαν ομάδα»

Η απουσία του Ντομινίκ Τζέιμς θα επηρεάσει τον Άρη αγωνιστικά στον αυριανό αγώνα με την Κίμκι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Ο Λιθουανός τεχνικός υπογράμμισε πως “σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι μας με τον Άρη, ο αντίπαλός μας έχασε τον βασικό του πλέι μέικερ, Ντομινίκ Τζέιμς που προτίμησε να πάει στην Παρτιζάν. Αυτή η απώλεια θα επηρεάσει την ομάδα και τις αντιδράσεις της στο παρκέ, γιατί ο Τζέιμς καθοδηγούσε όλη την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τίποτα. Οι πιθανότητες του Άρη για πρόκριση υπάρχουν, αν κερδίσει εμάς και τη Ντόνετσκ! Ο αγώνας θα είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Παίζουν χωρίς τους μεγάλους σταρ, αλλά σαν ομάδα. Μπορώ να πω ότι ο Ταπούτος είναι καλός φόργουορντ, όπως τον είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι που αναλύσαμε, όμως δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρεθεί αύριο. Καλοί είναι και οι Βεργίνης και Ντέιβις. Αν το πάρουμε… ελαφριά το παιχνίδι, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα”.

Στην απώλεια του Τζέιμς στάθηκε και ο Τόμας Κελάτι: “Αυτή τη φορά ο Άρης είναι μια άλλη ομάδα. Έφυγε ο Ντομινίκ Τζέιμς και αυτή είναι μια μεγάλη απώλεια. Παρόλ’ αυτά το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, γιατί η ελληνική ομάδα φημίζεται για ότι δεν τα παρατάει. Παίζουμε, όμως, στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε” και κατέληξε αναφερόμενος στην κρίση: “Δεν είμαι μεγάλος γνώστης του ελληνικού μπάσκετ, αλλά μπορώ να πω ότι η κρίση στην χώρα έχει επηρεάσει σημαντικά όλα τα σπορ και το μπάσκετ. Παρόλ’ αυτά εμείς πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top