Κουρτουά: «Ο Αζάρ θέλει ακόμα να πετύχει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Η τοποθέτηση του Τιμπό Κουρτουά για τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Βασίλισσα, Εντέν Αζάρ.

Ο 30χρονος Βέλγος διεθνής, εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης από την Τσέλσι το 2019, έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ και τα προβλήματα τραυματισμών του δεν τον έχουν αφήσει να αποδώσει αυτά που θέλει.

Πέρυσι σημείωσε τέσσερα γκολ σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά εφέτος, δεν έχει βρει ακόμη… δίχτυα, έχοντας παίξει 11 φορές μέχρι στιγμής.

Ο Αζάρ δεν έχει ξεκινήσει κανένα παιχνίδι μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από τη Σερίφ Τιρασπόλ για το Champions League τον Σεπτέμβριο και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης στη Μολδαβία.

Όμως ο συμπατριώτης τους και συμπαίκτης του στην ομάδα, Κουρτουά, πιστεύει και ξέρει ότι ο Αζάρ θέλει να πετύχει στους Μερένχες.

«Γνωρίζω τον Εντέν εδώ και πολύ καιρό και ξέρω ότι το όνειρό του ήταν να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι κρίμα που δεν έχει πετύχει ακόμα.

Μπορώ να δω ότι έχει την επιθυμία, την χαρά και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Ψάχνει τρόπους για να βελτιωθεί. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις στην καλύτερή σου κατάσταση όταν δεν έχεις παίξει τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Έχει δείξει σε όλη του την καριέρα ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Δεν έχει καταφέρει να το δείξει τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό το ταλέντο δεν έχει χαθεί και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει, οπότε δεν μπορούμε να τον “σκοτώσουμε” πιστεύοντας ότι είναι ένας παίκτης μεσαίου επιπέδου, γιατί δεν είναι», τόνισε χαρακτηριστικά.

To Top