Κουρτουά: «Πονάει όταν βλέπω υπογεγραμμένες φανέλες μου στο ebay!»

Παράπονα από πολλούς οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος τους κατηγόρησε πως εκμεταλλεύονται την υπογραφή του σε φανέλες για να βγάζουν χρήματα.

Συγκεκριμένα ο Τιμπό Κουρτουά τόνισε πως τον πληγώνει όταν βλέπει αξεσουάρ που έχει υπογράψει για οπαδούς να τίθενται αργότερα προς πώληση σε σχετικές πλατφόρμες στο διαδίκτυο, κάνοντας λόγο για εκμετάλλευση του ονόματός του.

«Πρέπει να μπεις στο eBay και να κοιτάξεις. Υπάρχουν άνθρωποι που μας εκμεταλλεύονται, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν ότι σταματώ συχνά και δίνω φανέλες ή γάντια, βγάζω μια φωτογραφία, τα υπογράφω και μετά τα βάζουν προς πώληση.

Δεν έχω πρόβλημα να υπογράψω, νομίζω ότι είμαι καλός και πάντα προσπαθώ να το κάνω αλλά φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται κάθε μέρα με διαφορετικές φανέλες και ξαφνικά τις βλέπεις στο διαδίκτυο προς πώληση και αυτό πονάει.

Γιατί δεν το σταματάμε; Γιατί ξέρουμε ότι αργότερα πωλείται, αλλά φυσικά υπάρχουν παιδιά και στα παιδιά, ναι το κάνεις. Επίσης δεν μπορείς να πεις όχι σε κάποιον που δεν ξέρεις ότι θα το πουλήσει αργότερα. Οπότε εκεί πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις και πότε όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

To Top