ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κουτζαβασίλης: “Ρόστερ Σούπερ λίγκας o Άρης”

O τερματοφύλακας της Κέρκυρας Φώτης Κουτζαβασίλης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φιλικό απέναντι στον Άρη.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Μετρόπολις”:

Για το πως βιώνουν οι ποδοσφαιριστές τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Νομίζω ότι είμαστε οι πρώτοι που το νιώθουμε αυτό και αυτοί που τραβάμε τα περισσότερα».

Για την Κέρκυρα που πέρυσι πρόπερσι υποβιβάστηκε εξωαγωνιστικά, ενώ φέτος καθυστερεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Είναι απίστευτο και για εμάς. Πέρυσι κάναμε μεγάλη προετοιμασία, φέτος περιμέναμε πως και πως να αρχίσει το πρωτάθλημα, αφού ανεβήκαμε. Είναι πολύ δύσκολο, δεν εργαζόμαστε στη δουλειά μας, ενώ δεν φταίμε. Ξαφνικά θέλουμε να τα λύσουμε όλα τώρα, ενώ τόσο καιρό δεν γίνεται τίποτα. Είναι πρωτόγνωρο για όλα τα ποδοσφαιρικά δεδομένα».

Για το φιλικό απέναντι στον Άρη: «Ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μας επηρέασε η κούραση και αυτά που σκεφτόμαστε».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι ομάδα με ρόστερ Super League. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα ανέβει εύκολα, γιατί είναι δύσκολη κατηγορία η Football League. Πιο δύσκολη από τη Super League, αλλά το ρόστερ της ομάδας είναι για τη μεγάλη κατηγορία. Αν ξεκινήσεις καλά, κλειδώνεις μία από τις δύο θέσεις. Ο Άρης έχει τον κόσμο και αν ξεκινήσει καλά θα τον γλυκάνει και θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια. Είναι όλη η κατάσταση της Football League που την κάνει πιο δύσκολη, είναι τα γήπεδα, είναι τα πάντα».

Για τους στόχους της Κέρκυρας: «Ο στόχος είναι η παραμονή μας, όπως και πρόπερσι που παίξαμε στη Super League. Αν έρθει κάτι παραπάνω θα είναι χαρά για εμάς, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθει κάτι καλύτερο».

Για το πως είδε τον Άρη και τον Ηρακλή, από τα φιλικά που έγιναν με την ομάδα του: «Ο Άρης θα μπορούσε να σταθεί στη Super League με αυτό το ρόστερ. Ο Ηρακλής έχει προβλήματα, αλλά θα παλέψει με τον κόσμο του και την ιστορία του. Από την αρχή πρέπει να είναι οδηγός της κούρσας στο πρωτάθλημα ο Άρης. Αν κοιτάξουμε το ρόστερ του Ηρακλή θα δούμε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές έφυγαν, ενώ ήταν πρωτοκλασάτοι. Δεν καλύφθηκαν τα κενά, λόγω της μη αδειοδήτησης».

 

To Top