Κουτουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα, πίκρα που χάσαμε τρεις βαθμούς»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Στέλιο Κουτουνίδη η νίκη του Άρη επί του Αίαντα Ευόσμου με 3-2 σετ στην 3η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

«Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στα σετ που κρατήσαμε την υποδοχή μας ήμασταν καλοί. Στα δύο που χάσαμε είχαμε πρόβλημα και αυτό μας αναστάτωσε» δήλωσε ο προπονητής του Άρη και κατέληξε: «Το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο όμως μας μένει η πίκρα που χάσαμε τους τρεις βαθμούς».

Από την πλευρά του Αίαντα ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης είπε:«Είμαστε μία ομάδα η οποία δείχνει την δυναμική της σε κάθε παιχνίδι. Πήραμε παραπάνω πόντους από τον αντίπαλο αλλά δυστυχώς χάσαμε το μυαλό μας σε δύο σημεία στο 1ο και στο 3ο σετ και κάναμε πάρα πολλά λάθη στο τάι μπρέικ.

Είμαστε ακόμα σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και συνεχίζεται με το παιχνίδι στη Σαντορινή. Θα επικεντρωθώ τις επόμενες ημέρες για την απολογία μου γιατί κάποιοι άνθρωποι έδωσαν σε εμένα σημασία και πρέπει να αποδείξω ότι δεν είναι λάθος να σηκώνεις τα χέρια σου σε πανηγυρισμό, περισσότερο όσο αντέχουν αυτοί».

To Top