ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουτσιαύτης: «Γονατιά του Αθανασιάδη στο κεφάλι του Φαμπιάνο, καθαρό πέναλτι»

Αναλύοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΑΕΚ-Άρης στο “Total Football” ο Αριστομένης Κουτσιαύτης τόνισε πως το πέναλτι που ζητάει ο Άρης στο 53΄ είναι πεντακάθαρο, καθώς ο Αθανασιάδης βρίσκει με το γόνατο τον Φαμπιάνο στο κεφάλι. Φανταστείτε λοιπόν, όταν λέγονται αυτά στο… OPEN, καταλαβαίνετε το… χειρουργείο που έγινε…

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στην εκπομπή του OPEN «Τotal Football»:

«Έδωσε πολλές κίτρινες κάρτες. Ηταν ενας μεγάλος αριθμός για αυτο το ματς. Στο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ, ο παίκτης του Άρη πέφτει πάνω στον παίκτη της ΑΕΚ. Σωστή η απόφαση του διαιτητή, είναι πέναλτι. Δεν υπάρχει επικινδυνότητα, παει να παίξει τη μπάλα, σωστά δεν δόθηκε κάρτα.

Στο πέναλτι που ζητάει ο Άρης, ο τερματοφύλακας βρήκε πρωτα τη μπάλα και με το γόνατο το κεφάλι του παίκτη. Βρίσκει με ριψοκίνδυνο τρόπο το κεφάλι. Είναι πέναλτι και κάρτα. Όταν υπάρχει επικινδυνότητα είναι πέναλτι. Ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη περίπτωση από αυτή με το γόνατο στο κεφάλι. Θεώρησε πως επειδή βρήκε τη μπάλα για αυτο δεν έδωσε πέναλτι. Πολλές φορές λανθασμένα μπορεί να γίνει αυτή η κάλυψη στον διαιτητή πως δεν υπάρχει λάθος αλλά υπάρχει σοβαρό λάθος.

Στο 2-0 παίκτης της ΑΕΚ σκοράρει, υπάρχει ένα στιγμιαίο κράτημα. Δεν υπάρχει παράβαση, σωστή η απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει το ματς. Ούτε στο μπάσκετ δεν δίνεται αυτό.»

To Top