slideshow-3

Κουτσιαύτης: Το παρελθόν με Άρη, η… πυραμίδα και το “πέναλτι-φάντασμα” σε Πρίγιοβιτς

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης που θα «σφυρίξει» τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, έχει το δικό του… παρελθόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Αρτινός διαιτητής, είχε σφυρίξει τελευταία φορά τον Άρη τον Νοέμβριο του 2016 στη Football League στον αγώνα με τον Κισσαμικό, καθώς παρά την κιτρινόμαυρη νίκη, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς εκτός από το γκολ του Ίλιτς που κακώς δεν μέτρησε, ο Άρης δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για πέναλτι στη φάση του Ραούλ Μπράβο.

Η απειρία και η… ανικανότητά του να διαχειριστεί το ματς (“κιτρίνισε” 7 παίκτες του Άρη!) ευτυχώς δεν στοίχισαν στους “κιτρινόμαυρους”, που έστω κι έτσι πήραν το “τρίποντο”.

Ο διαιτητής από την Άρτα είχε φτάσει μέχρι τη Σούπερ λίγκα, σφύριξε αρκετά χρόνια και το καλοκαίρι του 2015… υποβιβάστηκε στη Football League για να πάρει και πάλι το “εισιτήριο” για τη μεγάλη κατηγορία.

Φέτος πέρασε στην ιστορία για το πέναλτι φάντασμα στον Πρίγιοβιτς στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (τελικό 1-0) με προπονητή των φιλοξενούμενων τον Σάββα Παντελίδη! Συνολικά μέχρι τώρα σφύριξε σε τρία παιχνίδια, έχοντας τρία διαφορετικά αποτελέσματα 1-Χ-2.

Πιο παλιά είχε σφυρίξει για πρώτη φορά τον Άρη με αντίπαλο μια κρητική ομάδα τον Οκτώβριο του 2013 και πιο συγκεκριμένα τον Πλατανιά για τη Σούπερ λίγκα και τελικό σκορ 1-2. Επίσης είχε σφυρίξει και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τον Απρίλιο του 2014, όταν ο Άρης αν και υποβιβασμένος είχε φέρει 2-2.

Επίσης, ο Κουτσιαύτης είχε εμπλακεί σε δημοσιεύματα που τον έφερναν να έχει καταθέσει νέα στοιχεία για την υπόθεση της πυραμίδας στην διαιτησία, κάτι που είχε διαψεύσει με την εξής δήλωση:

«Πριν λίγες μέρες διάβασα σε μερίδα του αθλητικού τύπου ότι κατέθεσα νέα στοιχεία για την επονομαζόμενη πυραμίδα και ότι μου ζήτησαν χρήματα για την ένταξή μου σε αυτή.

Θέλω να δηλώσω ότι πέρα του γεγονότος ότι δεν υπήρξα ποτέ μέλος της οικονομικής πυραμίδας ή διαδικτυακού μάρκετινγκ ή όπως αλλιώς θέλει να την πει κάποιος, δεν έδωσα κανένα νέο ή παλιό στοιχείο γι αυτήν (διότι για να δώσεις πρέπει να γνωρίζεις) και επιπλέον δεν μου ζήτησε κανείς χρήματα, παρά μόνο την παρουσία μου σε μια παρουσίαση – συνέδριο.

Επιπλέον θα ήθελα να ζητήσω από όλους όσους κάνουν ρεπορτάζ την απόδοση των πραγματικών γεγονότων και όχι την επιλογή λέξεων που κάνουν ντόρο, διότι η κάθε λέξη έχει τη σημασία της και πολλά πράγματα μπορεί να παρερμηνευτούν.

Τέλος, θέλω να τονίσω ότι πάντα προσπαθούσα να αναδειχθώ μέσα από την παρουσία μου στους αγωνιστικούς χώρους και όχι απο τις δημόσιες σχέσεις ή επαφές. Η προσπάθεια για την αποκατάσταση της άδικης αποπομπής μου από τους πίνακες διαιτησίας της Super League  δεν έχει σταματήσει”.

To Top