Κουφός: “Πάντα δύσκολο έργο να παίζεις στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη”

Ο Τζερόμ Κόλεμαν θα είναι στην διάθεση του Στέργιου Κουφού για τον αυριανό αγώνα του Ρεθύμνου στο Παλέ κόντρα στον Άρη, όπως και ο Βασίλης Αγγελακόπουλος που ανακοινώθηκε επίσημα. Σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό κάθε παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο είναι δύσκολο, ειδικά τώρα που ο Άρης θέλει τη νίκη και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες.

Ο Στέργιος Κουφός μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως “για πρώτη φορά, από την αρχή της σεζόν, στις προπονήσεις ήμασταν λιγότεροι από ποτέ. Το ευχάριστο είναι πως σχηματίζουμε 12άδα, καθώς εκδόθηκε και το δελτίο του Κόλεμαν.
Όταν παίζεις με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, το έργο μας αναμένεται να είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη σοβαρότητα που μας διακρίνει και σε αυτή τη δύσκολη έδρα” και πρόσθεσε: “Πλέον νιώθω πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για μας, καθώς δεν παίζει μεγάλη σημασία αν βγούμε 3οι ή 5οι. Πλέον, χτίζουμε την επόμενη μέρα, πράγμα πολύ σημαντικό για το σύλλογο, μετά και την εκπληκτική πορεία αυτή τη σεζόν. Τα κεκτημένα είναι ήδη υπερβολή για εμάς. Αυτό που μας οδηγεί είναι η θέληση των παιδιών και ο μπασκετικός εγωισμός και η υστεροφημία.
Συνεπώς, παρά τα προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος”.

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός των Κρητικών, Γιώργος Κούμουλος: “Το ματς με τον Άρη πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, όπως και τα υπόλοιπα. Το ότι δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Ράιτ, αποτελεί πλήγμα για εμάς, καθώς έκανε πολλές δουλειές στο γήπεδο. Βέβαια και ο Άρης έχει διαφορές στο ρόστερ του, σε σχέση με τον αγώνα του α’ γύρου. Έχει ξεκάθαρους ρόλους στα γκαρντ, με τους παίκτες του να μοιράζονται τον χρόνο συμμετοχής. Θεωρώ πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πιο επικίνδυνη την δεδομένη χρονική στιγμή.
Σίγουρα το ματς του Σαββάτου είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς το όνομα του Άρη και το Αλεξάνδρειο τα λένε όλα. Έχει αξιόλογο ρόστερ και ένα πάρα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα σωστά και να δείξουμε συγκέντρωση και προσοχή και στα 40 λεπτά. Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τη νίκη, δείχνοντας το σοβαρό πρόσωπο και των προηγούμενων αγώνων”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top