Κούβαλης: “Ο Κάμπος ο ιδανικότερος για τον Άρη”

Ως έναν πανέξυπνο προπονητή χαρακτήρισε τον Πάουλο Κάμπος ο Βασίλης Κούβαλης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, προπονητής αλλά και αθλητικός συντάκτης.

Ο Κούβαλης σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» χαρακτήρισε τον Βραζιλιάνο προπονητή ως την ιδανικότερη επιλογή για τον Άρη. «Είναι ένας πανέξυπνος προπονητής. Νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στην κατηγορία. Είναι ο ιδανικότερος για τον Άρη. Αυτό που δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με την κατηγορία που παίζει ο Άρης είναι αλήθεια. Το εννοεί».

Όπως τόνισε ο Κούβαλης, ο Κάμπος δεν έχει απαιτήσεις σχετικά με το τεχνικό τιμ, άρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με μια πιθανή συνεργασία με τον Τοπαλίδη. «Και στην Τρίπολη όταν ήρθε ήταν μόνος του. Μεταφραστής του τότε και γυμναστής της ομάδας ήταν ο νυν προπονητής του Αστέρα, ο Στάικος Βεργέτης».

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον Άρη από το 1995 ως τη μισή σεζόν ’98-’99 και αναφερόμενος στα τότε διοικητικά δεδομένα της ομάδας και τον Λάμπρο Γράντα, είπε: «Εμένα με έφερε στην ομάδα ο κ. Γράντας. Είναι κύριος και ήταν πολύ καλός πρόεδρος. Δεν ξέρουμε αν δεν γινόταν η ιστορία με τα δελτία αν θα έπεφτε η ομάδα».

To Top