ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κούβαλης: «Τα δέκα γκολ θα είναι λίγα για τον Φερνάντεζ στον Άρη, αρχοντικός ο Σουάρεθ»

Ο Βασίλης Κούβαλης πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος επιμελείται το ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης μίλησε με αφορμή τις περιπτώσεις των Ντάνι Σουάρεθ και Λούις Φερνάντεθ.

Αρχικά για τους παίκτες του Αστέρα που έχει στο μεταγραφικό κάδρο του ο Άρης ανέφερε:

Yπάρχει η πληροφορία και εδώ στην Αρκαδία, ειδικά για τον Ντάνι Σουάρεθ και τώρα τελευταία για τον Λούις Φερνάντεθ. Και οι δύο είναι ελεύθεροι, δεν έχουν καμία υποχρέωση με τον Αστέρα. Για τον Σουάρεθ πάντως του έχει γίνει βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας περιμένουν μία απάντηση για το αν θα μείνει στον Αστέρα. Είναι και οι δύο πάντως παίκτες που ταιριάζουν ιδανικά στον Άρη.

Για τον Φερνάντεζ:

Ο Φερνάντεζ φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στην Τρίπολη. Πρόκειται για έναν παίκτη πίσω από τον επιθετικό που βρίσκει τους κενούς χώρους, ανοίγει διαδρόμους και έχει και το γκολ. Δυστυχώς κάποια θέματα τραυματισμού, κάποια τραβήγματα -όχι κάτι σοβαρό- τον άφησαν έξω και η απουσία του φαινόταν.

Είναι παίκτης που δημιουργεί ρήγματα , τραβάει πάνω του τα χαφ και τα μπακ. Έβαλε 10 γκολ πέρυσι, 7 φέτος και αν δεν έχει τραυματισμούς νομίζω ότι τα 10 γκολ θα είναι λίγα, το λέω και για εμένα δεν είναι καν ρίσκο. Έχει την κίνηση σε πρώτο χρόνο και την εκτέλεση, κάτι που το ψάχνεις και σε επιθετικούς κλάσης, είναι μία πολύ καλή επιλογή και αν έρθει στον Άρη θα ανεβάσει επίπεδο και ο ίδιος.

Για τον Σουάρεθ:

Είναι άρχοντας, ένας κεντρικός αμυντικός που βοηθάει τους συμπαίκτες του, ειδικά τους νεότερους και εκτός αυτού έχει και πολύ καλό timing μπροστά, πέτυχε 5 γκολ που είναι λίγα για τις ευκαιρίες που είχε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουάρεθ ήταν στις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν, τον είχε κρατήσει στην πρώτη ομάδα με τον Ράμος και τον Βαράν σαν τέταρτη επιλογή. Είχε όμως κάποιους τραυματισμούς. Ένας από αυτούς ήταν σοβαρός, του είπαν ότι δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο αλλά αυτός δεν το έβαλε κάτω. Αν φύγει από τον Αστέρα θα είναι τεράστια απώλεια και αν καταλήξει στον Άρη θα είναι σημαντική προσθήκη.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Ο Μάντζιος ξέρει την ομάδα, τα μέσα και τα έξω. Οι καταστάσεις είναι δύσκολα μέσα στην χρονιά και πρέπει να γίνεται διαχείριση και στα θετικά και στα αρνητικά, ο Μάντζιος το πέτυχε αυτό και του δίνω συγχαρητήρια.

Για το πως ήρθε στον Άρη:

Ήμουν στο αεροδρόμιο με τον πρόεδρο του Παναργειακού για τον ΠΑΟΚ, ήμαστε στην Αθήνα και ετοιμαζόμαστε να πετάξουμε στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ. Εκεί βρήκαμε τον πρόεδρο του Άρη, τον Λάμπρο Γράντα και είπε ότι θα με πάρει αυτός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εγώ είχα μιλήσει με την ομάδα και τελικά πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και υπέγραψα στον Άρη.

To Top