Κούγιας: «Ατράνταχτα τα επιχειρήματα του Άρη»!

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στην υπερασπιστική ομάδα του Άρη στη δύσκολη μάχη της εκδίκασης της έφεσης στη Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Στις τοποθετήσεις του μετά το πέρας της διαδικασίας ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν ατράνταχτα επιχειρήματα που δικαώνουν τον Άρη!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

«Ο Άρης θεωρεί ότι η απόφαση είναι σύννομη και σύμφωνη με τους κανονισμούς και όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Η απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου, που την εξέδωσαν κορυφαίοι εν ενεργεία διαιτητές, είχε δεχθεί ότι κακώς ο κ. Τριτσώνης διέκοψε τον αγώνα. Από τα στοιχεία που υπήρχαν στην υπόθεση η αιτιολογία του κ. Τριτσώνη κρίθηκε αδικαιολόγητη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούγιας μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη.

Σε ότι αφορά το επίμαχο σημείο του τραυματισμού της Κουρομπίλια τόνισε: «Το πρώτο που έπρεπε να κρίνει είναι αν υπήρξε τραυματισμός. Το να λέει ότι πονάει δεν έχει σημασία. Ο γιατρός του αγώνα λέει ότι δεν έχει κανένα στοιχείο, ούτε μώλωπα… Και στη συνέχεια έρχεται και ο σπουδαιότερος θεσμικός παράγοντας, ο εισαγγελέας. Είπε ότι πονάει και ότι είναι σοβαρός τραυματισμός, ο κ. Τριτσώνης δεν είχε κανένα στοιχείο, όμως, δεν έχει γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα, γιατί το άρθρο 23 μόνο αιτιολογημένα μπορεί να διακοπεί ένας αγώνας».

Σε ότι αφορά την έκθεσης της αστυνομίας τόνισε: «Όσα συνέβησαν έρχεται καταπέλτης η έκθεση της αστυνομίας, μας ζητήθηκε εκκένωση της θύρας και έγινε αυτό σε 20 λεπτά. Έρχεται δεύτερο αντικειμενικό στοιχείο στη συνέχεια. Ο αθλητικός εισαγγελέας έγραψε μία έφεση που δεν λέει τίποτα μέσα και ζητάει εφαρμογή άρθρου για εκτεταμένα επεισόδια. Αυτό δεν υπάρχει καμία από τις προϋποθέσεις αν εκδοθεί αντίθετη απόφαση είναι μόνο εκ του πονηρού».

To Top