Κούγιας για Λιγνάδη: «Θα διαβάσω τη δικογραφία και θα αποφασίσω αν θα αναλάβω την υπόθεση»

Δικογραφία-τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία χαρακτήρισε αυτή που σχηματίστηκε ο Αλέξης Κούγιας σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τόνισε πως θα μελετήσει όλα τα στοιχεία και κατόπιν θα αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και πρόκειται για μια δικογραφία τηλεγράφημα, με ελάχιστα στοιχεία. Περίμενα μια δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις μαρτύρων και θυμάτων… Πρόκειται για μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα, γιατί άκουγα αυτές τις μέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, που είναι μόνο φήμες.

Θέλω να σας πω ότι με πολλή περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα, που συμπληρώνει σε λίγο καιρό 50 χρόνια, και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτή την υπόθεση, μόλις διαβάσω τη δικογραφία θα τοποθετηθώ αν θα αναλάβω την υπόθεση αυτού του διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και γενικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

To Top