ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κούγιας: «Δεν θα γίνουν τα πρωταθλήματα»!

Ο Κούγιας αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος του είπε ότι δεν προλαβαίνουν να βγουν οι ορισμοί στην ΚΕΔ και άρα, μπάλα… γιοκ. «Κάποιοι δεν θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα», τόνισε!

Αναλυτικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΕΛ RADIO 104,8:

Για την επανέναρξη της Super League και των εθνικών πρωταθλημάτων: «Πριν από λίγο μίλησα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, δεν προλαβαίνουν να βγουν οι ορισμοί της ΚΕΔ, δε θα γίνουν οι κληρώσεις. Τα παιχνίδια δε θα πραγματοποιηθούν. Κάποιοι δε θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα διαλύσουν όλα. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι οπαδοί μας. Ο κόσμος μέχρι τώρα έχει ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο στο AEL FC ARENA. Το έλλειμα του ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο αγωνιστικό, είναι και κοινωνικό».

Για τη συνέχεια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα: «Θα παίξουμε απανωτά με τέσσερις ομάδες, λόγω της διακοπής, με ομάδες που έχουν καταστρέψει τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου. Αυτό που γίνεται είναι εκτός ποδοσφαιρικής λογικής. Εμείς θα βαδίσουμε με αξιοπρέπεια, ακόμα και χωρίς χορηγό, ακόμα και χωρίς τηλεοτπικό συμβόλαιο. Η ΑΕΛ πήρε το πρωτάθλημα το ΄88, επειδή τότε οι ομάδες μετρούσαν μόνο την αγωνσιτική δυναμική τους. Τις προάλλες μαζεύτηκαν 500 άτομα στο φιλικό με την ομάδα της Κ20. Αυτό δε γίνεται πουθενά αλλού. Δε θα βρείτε άλλη ομάδα που να λειτουργεί με πρόσωπα της πόλης σαν οικογένεια. Η δύσκολη χρονιά είναι φέτος».

Για τα οικονομικά της ομάδας και το AEL FC ARENA: «Αναβάλλουν οι “μεγάλοι” το πρωτάθλημα, την πληρώνουμε εμείς. Έχουμε 300000 ευρώ πάγια έξοδα, τα μισά πηγαίνουν στον κ. Πηλαδάκη. Η ΑΕΛ είναι ένα εργοστάσιο. Για την ομάδα δουλεύουν πάνω από εκατό άτομα. Δε μας δίνει η Nova χρήματα, επειδή δεν παίζουμε. Αν συνεχίσει έτσι, θα εισηγηθώ να διακοπεί η κάλυψή μας, δεν έχουμε πρόβλημα. Περιμένουμε τα έπιπλα για την καφετέρια στο AEL FC ARENA. Να έρχεται ο κόσμος εκεί να βλέπει τα εκτός έδρας της ΑΕΛ και όχι μόνο αυτά, υπάρχει και το Champions League και το Europa και το μπάσκετ . Πληρώνουμε 75000 την καφετέρια για ενοίκιο. Θα δουλεύει κάθε μέρα. Όλες οι εκδηλώσεις να γίνονται εκεί, θα βοηθηθεί η ομάδα».

Για τις εξελίξεις στη διαιτησία και την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών: «Ουδέν σχόλιο για την επιθυμία του Κουτσοκούμνη για να βάλει αρχιδιαιτητή τον Τριτσώνη. Μίλησα με τον Μπίκα, προσπάθησα να τον μεταπείσω. Σε λίγες μέρες, αρχίζει πάλι η δίκη για το “Koriopolis”. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο».

To Top