Κούγιας: «Η Nova ανέστειλε τις πληρωμές για Μάρτιο και Απρίλιο – Την εξαγοράζει μεγάλο fund»

Με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι η Nova έχει αναστείλει τις πληρωμές δύο μηνών, ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να περάσει σε νέα χέρια.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ στην προσωπική του δήλωση τονίζει πως η Nova έχει εξοφλήσει τις ομάδες για τον μήνα Φεβρουάριο, ωστόσο πήρε την απόφαση να αναστείλει τις πληρωμές για Μάρτιο και Απρίλιο λόγω του κορονοϊού, ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίζει πως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η εξαγορά της Nova από πανίσχυρο fund του εξωτερικού.

Η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει:

Σαν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και γνωρίζοντας εξ ιδίων οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις της Nova με τις ΠΑΕ τις οποίες έχει επιλέξει να συνεργάζεται και να προβάλλει τα παιχνίδια τους, είμαι υποχρεωμένος, επειδή από χθες αναπτύχθηκε μια παραφιλολογία, περί του ότι δήθεν αφενός μεν η Nova μας οφείλει, αφετέρου δε ότι αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και ότι δήθεν είναι υπό κατάρρευση, να δηλώσω κατηγορηματικά τα εξής:

1. Η Nova τόσο σε εμάς στην ΑΕΛ, όσο και στις υπόλοιπες ΠΑΕ, έχει εξοφλήσει ακόμη και τον Φεβρουάριο και ανέστειλε τις πληρωμές της τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, αφού λόγω της πανδημίας κατέρρευσε το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου παγκοσμίως και δεν διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες.

2. Ως εκ του επαγγέλματός μου γνωρίζω ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και τυπικά, γιατί ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, η εξαγορά της Nova από πανίσχυρο fund του εξωτερικού και είμαι βέβαιος, αλλά και το εύχομαι, οι νέοι πανίσχυροι οικονομικά διεθνώς ιδιοκτήτες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τις ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου για το καλό και των οπαδών – θεατών, για το καλό των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, αλλά και για την οικονομική επιβίωση των ΠΑΕ, αφού χωρίς τη Nova θα είχαμε προ πολλού καταρρεύσει.

To Top