ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας κατά Άρη, φραστικό επεισόδιο με Παπαδόπουλο!

Η παρουσία του Άρη στη Football League βρίσκει εναντίον του “μέτωπο”, όπως είχε διαφανεί τις τελευταίες μέρες. Είναι χαρακτηριστικό το φραστικό επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει κατά των κίτρινων.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το footballleaguenews.gr:

“Εννοείται ότι η πλειοψηφία των μελών δεν επιθυμεί πρωτάθλημα 20 ομάδων, αφού η πίτα από τα όποια έσοδα θα μοιραστεί διαφορετικά, ενώ σε περίπτωση ανόδου του Άρη, θα προστεθεί ένας ακόμα διεκδικητής της ανόδου.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Football League, Κώστας Παπαδόπουλος είχε έντονο διάλογο με τον Αλέξη Κούγια, όταν ο πρώτος υποστήριξε ότι βάσει ΚΑΠ θα πρέπει οι «κίτρινοι» να προβιβαστούν.

Ο Κούγιας, μάλιστα, έλεγε ότι πέρυσι όταν αποσύρθηκαν οι Δόξα Δράμας, Άρης, τα κενά τους δεν καλύφθηκαν.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο Πανσερραϊκός δεν είχε προσφύγει τότε στην ΕΠΟ για να ανέβει ως δευτεραθλητής, αλλά είχε στείλει μόνο ένα έγγραφο στη διοργανώτρια”.

Σύμφωνα με το a-sports.gr:

“Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Δευτέρας (17/8) υπήρξε κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος τυπικά παραμένει αντιπρόεδρος της διοργανώτριας και πλέον αποτελεί εκπρόσωπο του Άλεξ Κάλας και το μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ.

«Εσύ τι θες εδώ; Τι ήρθες, για να έχουν να γράφουν τα Μέσα της Θεσσαλονίκης ότι έκανες παρέμβαση;», είπε με έντονο ύφος ο Κούγιας για να του απαντήσει ο Παπαδόπουλος ότι βάσει της προκήρυξης και του κανονισμού ο Άρης έχει έννομο συμφέρον και πρέπει να ανέβει στη Β’ Εθνικής καλύπτοντας τα κενά των θέσεων που υπάρχουν.

Εκτός από τον Παπαδόπουλο στο συμβούλιο ήταν και ο δικηγόρος Βαγγέλης Χατζηιωάννου τυπικά για τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά ουσιαστικά και για τους «κίτρινους»”.

To Top