Κούγιας: “Μεγάλο νούμερο ο Μαρτίνς”

Με ανακοίνωσή του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε μεγάλο νούμερο τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μετά το 5-1 των «ερυθρολεύκων» επί των… βυσσινί.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΛ επικρατώντας των Θεσσαλών με 5-1. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε μεγάλο νούμερο τον Πέδρο Μαρτίνς, αναφέροντας πως με δεδομένες τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα του, το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής: «Αυτός ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μάρτινς, πρέπει να είναι μεγάλο νούμερο και πρέπει να κοροϊδεύει πολύ κόσμο. Για να δικαιολογηθεί για τα παλτά που έχει φέρει, για τα οποία έχουν πληρωθεί πολλά εκατομμύρια και ενώ παίζουμε με τα πιτσιρίκια μας, αφού μας έχουν εξοντώσει τα συνεργεία και έχουμε 45 κάρτες έναντι 16 και 22 των αντιπάλων μας και αφού είμαστε εξοντωμένοι στους χώρους των μέσων, των κυνηγών και των σέντερ φορ, αυτός προσπαθεί με κυνηγούς και σεντερ φόρ τα τελευταία 10′ λεπτά να κοροϊδέψει τον ιδιοκτήτη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με το σκορ.

Ελπίζω στον δεύτερο γύρο να μην του φταίει το γήπεδο; Ευχαριστούμε πολύ με την φιλοξενία».

To Top