Κούγιας: «Νταβατζής του ποδοσφαίρου ο Παπαδόπουλος, επικρατεί τρόμος»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότισκα:

Αρχικά ανέφερε:

Από εμένα ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει χαρακτηριστεί η πιο επικίνδυνη προσωπικότητα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά τον Θωμά Μητρόπουλο. Ήταν στην παρέα της Ηλιούπολης, ήταν συγκατηγορούμενοι με τον Τσακογιάννη.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο αγράμματο χωρίς κοινωνική παρουσία, έχει εξελιχθεί σε νταβατζή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν δίπλα στους ξυλοδαρμούς, στις ενώσεις, σε κάθε επεισόδιο.

Έχω μάθει πιο είναι το περιβάλλον που εκφράζει στο παρασκήνιο. Σε κάθε εκλογή ενώσεων ήταν εκεί με μπράβους, υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο.

Ήταν υπάλληλος της ΕΠΟ και τον απέλυσαν λόγω του Coriopolis, πιάσαν κορόιδο τον Σαββίδη, η ΑΕΚ ελέγχει την ΕΠΟ, επικρατεί ένας τρόμος. Υποστηρίζουν απόψεις που είναι νομικές γελοιότητες, κάνουν επικίνδυνες προτάσεις.

Για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Καραντώνης:

Έπρεπε ο κ.Κλάτενμπεργκ να τον έχει διαγράψει ήδη από τους πίνακες. Δεν είναι δυνατόν τέταρτος διαιτητής να λειτουργεί ως υπάλληλος της ΑΕΚ, δεν γίνεται να το πει αυτό.

Για την υπόθεση των εκλογών των ΕΠΣ:

Αντί να επιβληθεί αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και πρόστιμο βγήκαν αθώοι επειδή δεν αποδείχθηκε ότι ο Παπαδόπουλος έχει σχέση με την ΑΕΚ, είναι νομική αθλιότητα, οι δικαστές είναι τρομοκρατημένοι. Έχουν οικογένειες, θέλουν να βγάλουν από πάνω τους την ευθύνη.

To Top