Κούγιας: «Οσοι βιάζονται να μας υποβιβάσουν θα κάνουν μία τρύπα στο νερό»

Τον δρόμο για τη Super League 2 πήρε χθες (9/5) η ΑΕΛ, καθώς η ήττα που γνώρισε στο Βόλο έφερε τους «βυσσινί» μαθηματικά τελευταίους, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των play out.

Ομως ο ισχυρός τους άνδρας Αλέξης Κούγιας με γραπτή του δήλωση τόνισε πως ακόμη τίποτα δεν έχει «τελειώσει», αφού μεταξύ άλλων ανέφερε πως όσοι θεωρούν την ομάδα  υποβιβασμένη  «σε λίγο θα καταλάβουν ότι έκαναν μία τρύπα στο νερό, αφού εκτός μίας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, εκκρεμεί και η καταγγελία μας εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Παράλληλα ανέφερε πως ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα συνεχίσει, επί του παρόντος τουλάχιστον, στον πάγκο, αφού την επόμενη εβδομάδα χρέη προπονητή θα έχει ο Μιχάλης Ζιώγας.  «Θέλω να ευχαριστήσω με τα πιο θερμά λόγια τους κ.κ. Festa, Φουσέκη και Παναγούλη για όσα προσέφεραν στην ΑΕΛ για να επιτευχθεί το ακατόρθωτο, όπως απεδείχθη, αφού η τύχη μας ήταν προδιαγεγραμμένη. Στο τελευταίο παιχνίδι την ομάδα θα κοουτσάρει ο ακάματος εργάτης της ΑΕΛ και συνεργάτης του Πρωταθλητού Ελλάδας Γιάτσεκ Γκμόχ, Μιχάλης Ζιώγας με γυμναστή τον κ. Κώστα Μαντζιώκα και προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Τσότσα».

Παράλληλα σχολίασε πως όσοι συμπεριληφθούν στην αποστολή θα είναι και ο «κορμός» της επόμενης χρονιάς. «Την εικοσάδα θα αποτελέσουν μόνο οι ποδοσφαιριστές που μαζί με τους τραυματίες Graur, Zizic, Γλυνό θα είναι η βάση της ΑΕΛ για την επόμενη ημέρα σε όποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Το κλάμα του Acuna, του Jakimovski, του Μπέρτου, και του νεότερου αρχηγού στην ιστορία της ΑΕΛ Πινακά, δείχνει τον δρόμο και το ποιοί παίκτες Έλληνες και ξένοι πρέπει να αγωνίζονται στην ΑΕΛ».

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας εξαπέλυσε μύδρους κατά ομάδων (Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα), αλλά και ορισμένων προσώπων.

To Top