Κούγιας: “Πωλητήριο σε ΑΕΛ! 8.000.000 ευρώ, 4.000.000 εάν υποβιβαστεί»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», ο Αλέξης Κούγιας είναι διατεθειμένος να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Το αντίτιμο που αξιώνει είναι 8 εκ. ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει στη Super League 1 και 4 εκ. ευρώ αν υποβιβαστεί στη Super League 2.

Μάλιστα το ρεπορτάζ δίνει και μία ακόμη εξόχως ενδιαφέρουσα πληροφορία, ότι εάν η ΑΕΛ παραμείνει στην κατηγορία και δεν πουληθεί, τότε του χρόνου στο γήπεδο δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η αγωνιστική δραστηριότητα, οι μεταγραφές αλλά και η εσωστρέφεια συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην ΑΕΛ και χθες για πρώτη φορά τέθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Αλέξη Κούγια περίπτωση πώλησης της ομάδας, προσδιορίζοντας το αντίτιμο στα 8 εκατομμύρια ευρώ!

Το αντίτιμο αυτό, όπως διέρρευσε από καλά πληροφορημένη πηγή, ισχύει σε περίπτωση που η ομάδα παίξει στη Super League, ενώ σε περίπτωση που αγωνιστεί στη Super League 2 το ποσό θα μειωθεί στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης για τη νέα χρονιά αν δε βρεθεί αγοραστής σε οποιαδήποτε κατηγορία παίξει η ΑΕΛ, θα υπάρχουν στο γήπεδο μόνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Το αντίτιμο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο μεγαλομέτοχος το θεωρεί χαμηλό αφού η Ξάνθη πριν λίγους μήνες πουλήθηκε στη Super League 2 αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ και βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί το μέγεθος των δύο ομάδων.

Το επόμενο σενάριο που θα απασχολήσει την ΑΕΛ είναι να υπάρξει αγοραστής της ομάδας…».

To Top