Κούγιας στην Κύπρο: “Έχουμε ταυτιστεί με τους γονείς” (video)

Στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι στην Κύπρο και στο Sigma Live, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός μετά από οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ο κος Κούγιας αναφέρθηκε στη σημερινή διαδικασία που ακολουθήθηκε στο Δικαστήριο όπου έγινε δήλωση παραστάσεων από την οικογένεια του Άλκη και ζητήθηκε αντίγραφο της δικογραφίας.

«Θα πρέπει να δούμε τι στοιχεία έχει ενώπιόν της η δικαιοσύνη και ποια επεξεργάζονται οι ανακριτές.  Έχω κάποιους προβληματισμούς για τον τρόπο που λειτούργησαν οι Αρχές στην υπόθεση. Τους μετέφερα στην ανακρίτρια η οποία με καθησύχασε και είπε πως έχει τη δυνατότητα οποιοδήποτε κενό υπήρξε θα το διερευνήσει η ίδια», εξήγησε ο κος Κούγιας.

Ερωτηθείς σχετικά με τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε για τρομοκρατία προς τους γονείς του 19χρονου, ο δικηγόρος της οικογένειας ξεκαθάρισε πως η περιοχή όπου διαμένουν είναι έρημη και πλέον περνούν καθημερινά μοτοσικλέτες.

«Το ίδιο έγινε ένα βράδυ που έκανα εγώ δηλώσεις. Εγώ μετέφερα το γεγονός. Δεν μπορώ να μιλάω για υποψίες για μια τόσο σοβαρή υπόθεση», σημείωσε.

Ο κος Κούγιας είπε πως η σχέση του με την οικογένεια είναι αυτή που πρέπει. «Έχουμε ταυτιστεί με τους γονείς παρόλο που πέρασε μικρό χρονικό διάστημα.Σ΄αυτό που δεν μπορώ εγώ να συμμετάσχω, είναι στον πόνο που νιώθουν και θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Μπορώ μόνο να τους συμπαρασταθώ».

Τέλος ο κος Κούγιας είπε πως ο ίδιος έπεσε θύμα  τέτοιου είδους εγκληματικών οργανώσεων.

«Εγώ δεν συμβιβαστικά ποτέ με αυτούς και ούτε πρόκειται», είπε.

To Top