Κούγιας: “Υποκρισία στο θέμα Γκαγκάτση, ετοιμάζομαι να υποβάλλω μήνυση στην ΕΠΟ”

Για υποκρισία στο θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση και για την πρόθεση του να κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μεταξύ άλλων είπε: 

Υπήρξε καθολική αποδοχή στον Γκαγκάτση για την πρόσληψη του ως διευθύνοντος συμβούλου από τους τέσσερις μεγάλους και τους υπόλοιπους της Super League. Αντέδρασε μόνο η ΑΕΛ επειδή κατά τη νομική μου άποψη δεν έπρεπε να προσληφθεί από τότε.

Ο Oλυμπιακός άλλαξε στάση ξαφνικά για το θέμα Γκαγκάτση, του οποίου αυτή την στιγμή είμαι δικηγόρος.

Ο Συναδινός αποκαλύπτει το βούλευμα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Έμαθα ότι αυτό έγινε επειδή ο ολυμπιακός τον μήνυσε για παράβαση καθήκοντος. Γι’ αυτό λέω ότι σε αυτήν την υπόθεση υπάρχει υποκρισία.

Τα πράγματα στην ΕΠΟ είναι τραγικά. Τα μέλη του ΔΣ, κάνοντας μια μελέτη της ποδοσφαιρικής τους προσωπικότητας, είναι ότι χειρότερο μπορεί να έχει το ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή.

Όταν ήρθε ο Γραμμένος οι υπάλληλοι από 66 μου είπαν πως έγιναν 135. Περνάνε οικονομικές αποφάσεις χωρίς να γνωστοποιούν τα ποσά σε αυτούς που τα ψηφίζουν. Κάνουν πρακτικά χωρίς τα ποσά επειδή λένε ότι αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πέρασε διάταξη να παίρνει 15.000 ευρώ μισθό το μήνα επειδή είναι φίλος της προηγούμενης κυβέρνησεις ενώ η θέση του ήταν τιμητική.

Η ΕΠΟ δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το ποδόσφαιρο. Πίστευα ότι ο Γραμμένος θα ήταν κάτι εξαιρετικό ως παράγων. Η ΕΠΟ από έναν νομικό σύμβουλο, τον Κουρίδη, έχει σήμερα επτά.

Ετοιμάζομαι να υποβάλλω μήνυση για απιστία στην ΕΠΟ για την διαχείριση των χρημάτων.

To Top