Κούγιας: «Φιλιππινέζα του Σαββίδη ο Γραμμένος»

Για μία ακόμη φορά, η ένταση δεν έλειψε από μια συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα. Αυτή τη φορά οι τόνοι ανέβηκαν στο έκτακτο ΔΣ στο οποίο αποφασίστηκε ότι η 15η αγωνιστική θα γίνει το διάστημα 30-31/01.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Παράλληλα οι ομάδες συζήτησαν και για οικονομικά θέματα, με τη διοργανώτρια να επιθυμεί μείωση των ποσοστών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, από τα πρόστιμα, από τα παράβολα για τις δικαστικές αποφάσεις. Κι αυτό καθώς αποδίδει στην ΕΠΟ ποσό ύψους 10,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Γενικότερα όλες οι ομάδες θέλουν μείωσε, ωστόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο προσάπτουν οτι διαρκώς αναβάλει το θέμα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με συνέπεια να μην προωθείται ούτε στο ΔΣ.

«Ο Γραμμένος είναι η Φιλιππινέζα του Σαββίδη, έπρεπε να το θέσουμε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ», φέρεται να είπε ο Αλέξης Κούγιας. Η ατάκα αυτή έφερε την αντίδραση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση ο οποίος φέρεται να απάντησε με τη σειρά του «…τι είναι αυτά που λες; Πως είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα;”, για να απαντήσει ο Κούγιας «…μήπως είσαι συνήγορος του Σαββίδη και δεν το ξέρουμε;», με τον διάλογο να ολοκληρώνεται ως εξής: «Αντέδρασα, επειδή ο Σαββίδης είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ», σημείωσε ο Γκαγκάτσης.

To Top